brugstyre


Renegade

Bemærkninger til Renegade, stbg.: Tyr med en slutvægt på 555 kg og en daglig tilvækst på 1742g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Delta.

Læs mere

Dalmazio

Bemærkninger til Dalmazio, stbg. : Tyr med en slutvægt på 605 kg og en daglig tilvækst på 1659g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Orso, Umayor, Cross og ispanico.

Læs mere

Uforobot

Bemærkninger til Uforobot, stbg.: Tyr med en slutvægt på 540 kg og en daglig tilvækst på 1594g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Natale, Bianco og Magnum.

Læs mere

Anaconda

Bemærkninger til Anakonda, stbg.: Tyr med en slutvægt på 530 kg og en daglig tilvækst på 1600g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Stop.

Læs mere

Zelig

Bemærkninger til Zelig, stbg.: Tyr med en slutvægt på 552 kg og en daglig tilvækst på 1754g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Falcao.

Læs mere

Ciclone

Bemærkninger til Ciclone, stbg.: Tyr med en slutvægt på 551 kg og en daglig tilvækst på 1543g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Orso og ispanico.

Læs mere

Veto

Bemærkninger til Veto, stbg.: Tyr med en slutvægt på 481 kg og en daglig tilvækst på 1555g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Stop.

Læs mere

Ciocco

Bemærkninger til Ciocco, stbg.: Tyr med en slutvægt på 543 kg og en daglig tilvækst på 1593g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer.

Læs mere

Zeppelin

Bemærkninger til Zeppelin, stbg.: Tyr med en slutvægt på 540 kg og en daglig tilvækst på 1539g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter ispanico.

Læs mere

Ciclope

Bemærkninger til Ciclope, stbg.: Tyr med en slutvægt på 610 kg og en daglig tilvækst på 1771g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Natale.

Læs mere