brugstyre


Renegade

Bemærkninger til Renegade, stbg.: Tyr med en slutvægt på 555 kg og en daglig tilvækst på 1742g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Delta.

Læs mere

Uforobot

Bemærkninger til Uforobot, stbg.: Tyr med en slutvægt på 540 kg og en daglig tilvækst på 1594g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Natale, Bianco og Magnum.

Læs mere

Zelig

Bemærkninger til Zelig, stbg.: Tyr med en slutvægt på 552 kg og en daglig tilvækst på 1754g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Falcao.

Læs mere

Ciclone

Bemærkninger til Ciclone, stbg.: Tyr med en slutvægt på 551 kg og en daglig tilvækst på 1543g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Orso og ispanico.

Læs mere

Veto

Bemærkninger til Veto, stbg.: Tyr med en slutvægt på 481 kg og en daglig tilvækst på 1555g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Stop.

Læs mere

Ciocco

Bemærkninger til Ciocco, stbg.: Tyr med en slutvægt på 543 kg og en daglig tilvækst på 1593g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer.

Læs mere

Zeppelin

Bemærkninger til Zeppelin, stbg.: Tyr med en slutvægt på 540 kg og en daglig tilvækst på 1539g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter ispanico.

Læs mere

Zalone

Bemærkninger til Zalone, stbg.: Tyr med en slutvægt på 601 kg og en daglig tilvækst på 1729g. Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer bortset fra døtre efter Natale og Cross.

Læs mere

Olimpico

Bemærkninger til Olimpico, stbg. 67369: Forventes at avle slagtedyr med god muskelfylde. Ingen nære slægtskabsproblemer.

Læs mere